Kunstuitleen, exposities en cadeauwinkel

Op onze locatie is tevens een kunstuitleen en cadeauwinkel. In de kunstuitleen wordt eigen werk verhuurd en verkocht. Hier kunnen zowel particulieren als bedrijven, organisaties en scholen lid van worden. In de cadeauwinkel verkopen we onze zelfgemaakte originele producten. Met regelmaat organiseren we exposities om het werk onder de aandacht van een breder publiek te brengen.

Deskundige en persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We bieden professionele begeleiding en beschikken over gerichte vakkennis. De cliënt en zijn/haar persoonlijke- en creatieve ontwikkeling zijn het uitgangspunt. In de deelnemersraad van Artdesch kunnen cliënten hun mening kenbaar maken en zo invloed uitoefenen op het gebeuren binnen de locatie.

Activiteiten of bezigheden met de nadruk op creatie en creativiteit

We begeleiden op het gebied van tekenen en schilderen, keramiek, zeefdrukken, papier-maché, lino’s, tekenen op de computer en textiele werkvormen zoals borduren, haken, vilten, naaien, breien en weven op weefgetouwen. Deze verschillende technieken leveren eigentijdse kunstzinnige producten op die wij verkopen in onze cadeauwinkel. Bij het maken van kunst is er aandacht voor onderliggende motivatie en staat eigenheid, vrije expressie en persoonlijke ontwikkeling voorop.